2009. november 24., kedd

egy kicsit rolam


Sziasztok!
Par szoban magamrol irnek:19 eves egyetemista lany vagyok,kozgazdasag szakon jarok.De masod evtol szeretnek turizmusra jarni.Erdekel minden,ami uzlettel kapcsolatos.
Nos hat kulsore barna hajam van,barna boci szemem,163cm magas vagyok es 44 kg,vekony testalkatu :P Mosolygos,kedves lany vagyok.De ha felmergesitennek akkor elobujik a hazi sarkany. :) Na de azert tuzet nem okadok. ;) Kicsit bobeszedu vagyok,neha meg amig megnem ismerem jobban a beszelgeto partnerem,adig csendes vagyok.0szinte szoktam lenni,mert ugy erzem,hogy ha en oszinte vagyok masokkal,akkor masok is oszintek velem.Szeretek vicelodni,jokat nevetni.
Talan emiat is az idealis pasi egyik jellemzoje a jo humor.Almodozo tipus vagyok,de mar reg kinottem,abbol a korszakbol,amikor meg a pasikrol almodoztam.Ma mar inkabb oda megyek es megszerzem a pasit,aki kell nekem. :P Na jo na azert az elet nem mindig ilyen egyszeru.De fo az onbizalom,es abbol nekem jutot boven.
Sok celom van a jovore vonatkozolag,szoval sok almom van,amit megszeretnek valositani,de az almaimrol kicsit kesobb.Nos egyelore enyit kell tudni rolam.
Sziasztok

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon tetszik ez az elethez valo hozza allasod!!!nagyon ugyes vagy csak igy tovabb...nem is gondoltam h ilyen vagy hisz 4 evig egyutt voltunk nap mint nap:( na de ez van:) sok sikert tovabbra is!!!

Lara írta...

Hat igen,az emberek nagy tobbsege mas az iskolaban es mas sulin kivul.Legfokeppen azert,mert nalunk az osztalyba ment az,amit a legjobban utalok mindenki kibeszelte a masikat a hata mogot,a szemebe pedig tette a szepet,hat ezert voltam tavolsag tarto.Senkit se avatam be tulsagosan az eletemben.Koszonom a hozza szolasodat. Kinga