2009. december 28., hétfő

Ujdonsagok

Sziasztok.Nos megigertem,hogy elmondom az uj dolgot a blogomon.Az ujdonsag az,hogy mar fel lehet iratkozni rendszeres olvasonak a bal oldali menuben.A kovetkezo keppen:ra katintottok a jobb oldali menuben oda,hogy rendszeres olvasas.Majd megjelenik egy ablak,ahol kivalaszatok a yahoo-t vagy ha nincs akkor ara,hogy google fiok letrehozasa.Ha a yahoot valasztottatok es ha nem vagytok bejelntkezve a fiokba akkor jelentkezetek be,majd katintsatok ara,hogy agree.
Nevnel irjatok be a sajat neveteket,tolthetek fel kepet is ha szeretnetek.Majd oda katintotok,hogy blog rendszeres olvasasa,majd oda,hogy kesz es mar lathatjatok is a nevedet a rendszeres olvasok kozot.A bealitasoknal tudtok valasztani kulonbozo funkciok kozul.
Ha torolni szeretnetek magatokat a rendszeres olvasok kozul,tehat megakarjatok szuntetni a rendszeres olvasast,akkor a bealitasok menu webhely bealitasok menu pontja alat tehetitek meg.Majd ott talatok egy olyant,hogy webhelyek amelyekre feliratkozot es ott ara katintottok,hogy rendszeres olvasas megszuntetese.De remelem,hogy erdekesnek fogjatok talalni a blogomat,annyira,hogy nem fogtok leiratkozni rola. Tovabbi kellemes napot!